2019-08-17 06:51:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ügyeljen, hogy ne tegye féltékennyé a párját

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap, Vénusz, Mars és a Merkúr az ön ötödik sorsterületén tranzitál az Oroszlán jegyében, ez az időszak a szerelemről szól. Különösen vonzó ön ezen a napon! A szerelmi ügyek most kicsit játékosabb formában jelentkezhetnek. Gyermekeivel is kiváló a kapcsolata, a mai napot szórakozással tölti.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap-Vénusz-Mars együttállása stabil helyzetet teremt anyagi és szerelmi téren, kedvesével szorosabbra fűződnek a szálak, boldog időszak köszönt önre. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tegye féltékennyé a párját.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz és az őt kísérő néhány planéta ma az ön harmadik sorsterületén tartózkodnak, e tranzit során vidám, játékos és némiképp incselkedő hangulatban van. Élvezi az élénk eszmecserét, ezért jó lenne, ha a barátaival töltené az estét.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A második sorsterületén tartózkodik ma négy planéta a nagyvonalú Oroszlán jegyében. A pénzügyi biztonság, a jó dolgok élvezetének fontossága kerül a fókuszba. Növelheti anyagi forrásait, de éppenséggel sokat is költhet szeretteire, ez most önnek nagy örömet okoz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön első sorsterületén ma négy planéta tartózkodik, ma valószínűleg szívesen flörtöl, ismerkedik, és sikeres is lesz a csábításban. Mivel az ön uralkodó planétáját a Vénusz és a Mars körül öleli, a szerelmi szenvedély adott a mai napon. Egy új kapcsolat is kezdetét veheti este!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön hetedik sorsterületén együtt áll a Neptunusszal. Vegye tudomásul, hogy partnere is csak ember, hibákkal együtt, és így elkerülhető a csalódás. Ha ezt elfogadja, akkor egy romantikus napot tölthetnek együtt.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold-Neptunusz együttállás az ön hatodik sorsterületén halad át, közérzete nem igazán jó, talán túl sok volt a jóból evés-ivás területén. Töltse a napot pihenéssel, ez a tranzit gyorsan elmúlik.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ötödik sorterületén vonul át a Hold-Neptunusz együttállás, ha egy szerelmi kapcsolat most veszi kezdetét, akkor az első pillanattól kezdve lelki társaknak érezhetik egymást. Hosszú távon is minden bizonnyal jól fog működni a dolog.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma partnerével az egész napot együtt töltik, - a Hold-Neptunusz együttállás az ön negyedik sorsterületén vonul át – ezért valószínűleg otthon maradnak. Ez a bolygópáros erős hatással van a művészi ihletettségre is, most nagy örömét lelheti egy kiállításban, vagy egy színházlátogatásban.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelem vak, mondják, ez most önre is érvényes, csak azt látja meg, amit akar. Legyen óvatos, érzelmileg ne kötelezze el magát, később megbánhatja, amit ígér.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Óvakodjék a gyors meggazdagodást ígérő ajánlatoktól, mert az ön második sorsterületén vonul át a Hold-Neptunusz konjunkció. Meglehet, hogy sosem látja viszont a pénzét.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Amit ma lát, az nem biztos, hogy úgy is van, nem úgy fogja fel a dolgokat és az eseményeket, ahogy azok a valóságnak megfelelnek. Tartsa távol magát a gyógyszerektől vagy egyéb függőségi szerek használatától. Holnapra világosabb lesz minden.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: